Profielfoto Tjedrowald

Ik ben Tjedrowald. Java developer en softwarevakman.

Puzzels oplossen is wat ik van kinds af aan al graag doe. Met meer dan 8 jaar ervaring als software developer heb ik van die hobby mijn professie gemaakt. Het is daarbij mijn missie geworden om organisaties te laten excelleren met slimme, innovatieve softwareoplossingen.

Dit vereist creativiteit en softwarevakmanschap. Ik beschik over brede kennis als full-stack developer en DevOps engineer en ben expert op het gebied van back-end development met Java en Kotlin. Hierdoor ben ik in staat om zowel front-end als back-end te optimaliseren, om zo naadloze oplossingen te realiseren. Daarnaast heb ik gewerkt met diverse cloudplatforms. Ik ben hierdoor bedreven in het bouwen, implementeren en onderhouden van schaalbare en betrouwbare systemen.

Ik los graag problemen op, breng structuur in complexe situaties en zoek altijd de beste oplossing. Mijn analytische vaardigheden en kritische blik zorgen voor voortdurende verbetering van team en software, zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen. Samenwerking en communicatie zijn hierbij essentieel. Ik streef naar overeenstemming en draai confrontaties om in eensgezindheid, wat mij een waardevolle teamspeler en effectieve leider maakt.

Kortom, met mijn ervaring en passie voor technologie, sta ik klaar om jouw organisatie te helpen. Neem gerust contact op voor meer informatie of om te bespreken hoe ik jouw team kan versterken.